Saturday, April 20, 2013

Videoja e publikuar në Youtube ka shokuar Spanjën. Skenat brutale që i kanë xhiruar nxënësit e enklavës spanjolle në Marok dhe më pas i kanë publikuar në Youtube kanë bërë që autoritetet në Melilli të nisin hetimet (VIDEO)

No comments:

Post a Comment